„Alerg pentru Spitalul Copiilor”

335

Timişorenii sunt invitaţi la evenimentul „Alerg pentru spitalul copiilor”, acţiune cu scop caritabil ce îşi propune strângerea de fonduri pentru construcţia primului centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România.

S-a demarat acest proiect îndrăzneţ şi se doreşte să se pună bazele construcţiei unui spital doar din fonduri private. Pentru a îndeplini acest vis, este nevoie de 80.000.000 RON. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.

Timişoara a apărut pe harta oraşelor care aleargă pentru spitalul copiilor în iulie 2015, iar de atunci, lună de lună, alergăm şi donăm pentru construirea primului centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România.

În aproape doi ani, s-a reuşit doar la Timişoara să fie adunată suma de 50.069 lei, atât din evenimentele de alergare, cât şi din monedele donate de timişoreni în cadrul campaniei “1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor”.

Timişorenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 10.00, la Pădurea Verde.

LĂSAȚI UN MESAJ