ALDE a strâns rândurile și are liste

206

E cunoscut ca formațiunea ALDE Timiș este formată din oameni optimiști. Ei au stabilit că pot avea cel puțin trei mandate de parlamentari la alegerile din decembrie. Daca va fi așa, rămâne treaba alegătorilor să decidă. Cu o muncă asiduă de lămurire în teritoriu este un țel realist.

Chiar dacă în ultima vreme nu prea au apărut împreună, iată că din nou relațiile sunt apropiate între senatorul Petru Ehegartner și Marian Cucșa, președintele județean al partidului. Cei doi vor să tragă lista cu candidați cât mai în sus.

Lista de candidați pentru Senat va fi formată din actualul senator Ehegartner, apoi președintele executiv Ion Davițoiu, urmat de Dorel Bogluț, fost membru în consiliul local și Florian Creț – profesor la USAMVB.

Iar candidații la un loc în Camera Deputaților vor fi Marian Cucșa, președinte ALDE Timiș, urmat de Traian Stancu, vicepreședintele Consililui Județean, Nistor Geană, consilier județean, locul următor fiind al organizației din Lugoj. Pe listă ar mai putea apărea fostul polițist de la circulație Nicolae Istrat, Andreea Vrajă, de la organizația de tineret, Vasile Pop, Șerban Roșu, Alin Gubandru sau Laura Chindriș.

„Le mulțumesc colegilor din biroul județean pentru votul acordat, vom face o campanie corectă, lucrăm la elaborarea platformei program. Vom lucra ca o echipă”, a concluzionat Marian Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ