Alături de supraviețuitorii de cancer. Ce sunt încurajați să facă timișorenii

135
asociatia little people

Locuitorii din județul Timiș sunt încurajați ca, până în data de 15 februarie, să poarte o bandană și să fie alături de copiii și tinerii bolnavi de cancer. Totul în cadrul campaniei de conștientizare „Zilele Bandanei”, organizată de Asociația Little People.

Aceasta marchează două evenimente importante: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului, celebrată în 4 februarie, și Ziua Internațională de Luptă împotriva Cancerului la Copil, marcată în 15 februarie.

Câțiva timișoreni deja au răspuns pozitiv invitației lansate de Asociația Little People și au purtat eșarfe pe cap la fel ca cele pe care le folosesc pacienții atunci când trec prin tratamentul oncologic. Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, bandana va reprezenta mesajul comun pentru cei care trec prin această luptă: ”Nu e rușinos să purtați bandana, suntem alături de voi!”

Printre cei care s-au implicat în campania din acest an se numără și Simona Halep. Pe toată perioada campaniei, Asociația Little People organizează și o serie de acțiuni și evenimente cu scopul de a invita publicul larg să își exprime susținerea față de cei care trec prin experiența luptei împotriva cancerului, prin purtarea unei bandane.

LĂSAȚI UN MESAJ