Alaiul primăverii a deschis târgul de Paște din centru Timișoarei | FOTO-VIDEO

174

De sâmbătă 25 martie centrul Timișoara se va anima din nou cu tarabe colorate și marfă pe alese în întâmpinarea sărbătorii de Înviere.
Un întreg alai se copilași îmbrăcați în frumoase straie primăvăratice au deschis parada din această dimineață. Cei mai mulți purtau ca strâmoșii lor din alte timpuri mănunchiuri de flori ori crenguțe înmugurite pentru a anunța primăvara.

Îngerii cu aripioare au făcut de asemenea parte din cortegiul sărbătoresc. Dar cei mai mulți dintre prichindei au preferatâ să se joace în locurile amenajate pentru ei.
Toată Piața Libertății a fost inundată de curioși dornici de o ieșire la aer după zilele reci din săptămânile trecute.
La târg vor fi prezenți meșteri populari, artiști plastici și vânzători de produse handmade și de artă meșteșugărească, în special specifice sărbătorilor pascale: ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă și altele.
De asemenea, pot participa persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) producătoare sau comerciante de produse nealimentare, cu specific pascal sau de primăvară, și producători sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.).
Deja cei interesați au și făcut coadă la cele mai căutate standuri pentru a fi primii ce cumpără câte ceva sărbătoresc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ