Ai un cuvânt de spus și vrei să te implici în schimbarea orașului Timișoara? Ești așteptat la o nouă întâlnire ,,Café 21”

160

Seria întâlnirilor ,,Café 21”, organizate de Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană continuă, cu o nouă temă, și anume: ”Mobilitatea // Orașele de tranzit”.

Discuțiile pe tema menționată vor avea loc în data de 3 octombrie 2017, între orele 19:00 – 22:00, la Zaï Après Café ( str. Florimund Mercy, nr.5 ).

La întâlnire vor participa, în calitate de invitați: Robert Manchin – Președintele „Culture Action Europe”, Bruxelles și Dan Bugariu – Președintele Asociației „Smart City”, Timișoara.

Gazde și moderatori ai evenimentului, din partea Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană, vor fi Simona Neumann – director executiv și Chris Torch – director artistic.

Pauzele vor fi asigurate de muzica formației: Racz Y Gore.

Seria dezbaterilor publice ,,Café 21” face parte din etapa de StartUp a strategiei de implementare a Programului cultural TM2021 și constă în șase întâlniri itinerante, pe parcursul anului 2017, în diferite locații din oraș, unde locuitorii Timișoarei își pot exprima opiniile asupra unor teme de interes pentru comunitate, într-un cadru relaxat, informal, în calitate de cetățeni europeni activi, conectați la lume și implicați în viața comunității.

Următoarele discuții din seria Café 21 vor avea următoarele teme de discuție:

  • ”Globalizarea // Schimbări mici la scară mare” – 7 noiembrie 2017
  • ”Sustenabilitatea // Cu ce costuri?” – 19 decembrie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.