Agitație în Ciarda, sâmbătă avem Ripensia – ASU Politehnica

160

Cartierul timișorean Ciarda Roșie se înfierbântă sâmbătă dimineața pentru cel mai așteptat joc al toamnei: duelul local între rivalele Ripensia și ASU Politehnica.

Micuța arenă din Ciarda Roșie se pregătește pentru cel mai important joc, derbyul timișorean din Liga a II-a, dintre Ripensia și ASU Politehnica. Rivale în eșalonul secund, cele două echipe se luptă pentru puncte și orgoliu în penultima rundă a turului.

Duelul se va disputa în Ciarda Roșie, sâmbătă dimineața, de la ora 11 și reprezintă ocazia așteptată de ambele tabere pentru a-și demonstra superioritatea. În ultimii ani cele două formații s-au duelat de patru ori, Poli având avantajul celor trei victorii, iar Ripi s-a impus o singură dată.

Despre importanța unui derby local a vorbit Carol Taub, jucătorul lui Poli care a prins și precedentele dueluri cu Ripi din eșaloanele inferioare: ”Este un meci important, trebuie să avem atitudine şi să câştigăm cele trei puncte. E benefic pentru fotbalul din Timişoara că sunt două echipe de tradiţie. După trei ani ne întâlnim din nou în liga secundă. Nu m-am gândit niciodată că ne vom întâlni și în Liga a 2-a”.

Ripensia a ieșit din pasa proastă de rezultate modeste ce a dus la schimbarea antrenorului principal, dovadă cele patru remize identice reușite cu Călărașiul, UTA, Olimpia și Pandurii. Băieții din Ciarda sunt pe poziția a 11-a, cu 21 de puncte. De partea cealaltă Poli traversează de asemenea un moment foarte bun ce a urcat-o pe locul 7, cu 27 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ