ADR Vest are un nou director. Silviu Adămuţ a preluat locul lui Sorin Maxim

609

Agenţia pentru Dezvolatră Regională Vest are de acum un nou director. După o carieră fructuoasă de 15 ani în fruntea agenţiei, locul lui Sorin Maxim a fost luat de Silviu Adămuţ, şi el un veteran în ADR.

Schimbarea a fost necesară pentru că Sorin Maxim a fost chemat să facă parte din Guvernul de tehnocraţi a lui Cioloş. El va pleca la Bucureşti pentru a fi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Silviu Adămuţ are şi el vechime în cadrul ADR Vest. De 10 ani el conduce Direcția de Implementare a Programului Operațional Regional și Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

„Voi depune toate eforturile ca să respectăm în continuare aceiași parametri și să avem aceleași rezultate. În momentul de față mai sunt câteva proiecte de închis pe Programul Operațional Regional 2007-2013, cele care s-au prelungit peste 31 decembrie 2015, până la finalul lui iunie, și lansarea noului program. Se lucrează la ghidurile specifice, urmând lansările pe diferite domenii și axe prioritare”, a declarat Silviu Adămuț, directorul ADR Vest.

Adămuţ nu va fi directorul agenţiei pe o perioadă nedeterminată. Şi asta pentru că Sorin Maxim are de gând să revină la conducerea Agenţiei imediat ce Guvernul Cioloş îşi încetează activitatea.

sedinta-adr-1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.