Adolescenți, sechestrați și bătuți cu ciocanul de fiul unui bogătaș

681

Trei adolescenţi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani au trecut prin momente de groază după ce ar fi fost sechestraţi şi bătuţi cu un ciocan de fiul unui controversat afacerist din oraşul vasluian Negreşti.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui agresiunea a avut loc marţi seara iar cei trei adolescenţi sunt fraţi, aflaţi de mai mulţi ani în sistemul de protecţie. Poliţiştii au fost sesizaţi prin dispeceratul unic de urgenţă 112 de către fratele mai mare a celor trei adolescenţi.

La un moment dat, Scafaru l-a lovit pe cel mai mare dintre fraţi cu un ciocan în cap provocându-i leziuni severe.

”Agresiunea nu s-a produs în incinta centrul rezindenţial unde erau cei trei minori. Aceştia au fost chemaţi afară de către agresor prin intermediul unui alt rezident. Cei trei fraţi au scăpat cu fuga de la locul agresiunii şi în timp ce alergau către centru s-au îbntâlnit cu fratele lor, care a sunat imediat la 112. Unul dintre minori, cel de 17 ani, prezenta leziuni la nivelul capului, fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital pentru investigaţii, ulterior fiind transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Ceilalţi doi minori au fost prezentanţi la Serviciul de Medicină Legală pentru evaliuare, iar în cazul unuia dintre ei medicii legişti au dispus o evaluare medicală la urgenţă. Dincolo de ancheta poliţiei, la nivel instituţional noi am declanşat propria anchetă, care cuprinde şi un plan de intervenţie, cu consiliere psihologică în cazul celor trei minori”, a precizat, pentru adevarul.ro, Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Citeste mai mult: adev.ro/putzz5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.