Adolescentă găsită moartă în pădure. A fost înjunghiată de mai multe ori

479

Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru omor, duminică, după ce trupul unei tinere de 19 ani a fost găsit într-o pădure din zona Râfov, județul Prahova, victima având mai multe lovituri de cuțit. Principalul suspect, un cioban, este audiat.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că polițiștii au fost sesizați de mai mulți localnici care au găsit într-o pădure din Râfov trupul unei femei.

Victima, o tânără de 19 ani, a fost înjunghiată de mai multe ori.

Presupusul autor, un tânăr de 23 de ani, este audiat de anchetatori la ora transmiterii acestei știri.

Primele informații arată că bărbatul este cioban la o stână din zonă, iar adolescenta ajuta la treburile gospodărești. Se pare că suspectul ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu adolescenta, însă aceasta s-a împotrivit.

UPDATE

Surse din anchetă spun că ucigașul și victima aveau o relație. Însă, pentru că adolescenta s-a împotrivit atunci când a dus-o în pădure, individul a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun aceleași surse. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului.

Criminalul, originar din localitatea Sicrita, e recidivist, a ieșit anul trecut din închisoare înainte de termen, cu recursul compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie.

Cazul e anchetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ