Adevăratul motiv al demiterii lui Grindeanu! Ce îi pregătea lui Liviu Dragnea premierul dat de Timișoara?

8659

PSD nu va recunoaște adevăratele motive ale debarcării accelerate a premierului Sorin Grideanu, în ciuda presiunii publice, și mai ales a propriului electorat, care dorește o explicație coerentă. De ce și-a asumat Cex-ul lui Liviu Dragnea riscul de a pierde guvernarea după doar șase luni și un cost uriaș de imagine?

Surse din cercul apropiaților lui Dragnea au explicat adevăratul motiv, pentru DCNews.

Potrivit informațiilor obținute de gruparea Dragnea, Sorin Grindeanu pregătea o OUG, sugerată de Victor Ponta, pe care urma să o emită în timpul vacanței parlamentare. Dacă Sorin Grindeanu rămânea după 3 iulie în Palatul Victoria, ar fi dat o ordonanță de urgență prin care interdicția pentru condamnații penal de a ocupa posturi în Guvern urma să fie extinsă și în structurile de conducere ale partidelor politice. Chiar dacă Parlamentul ar fi respins legea, lucru discutabil întrucât la voturile Opoziției s-ar fi adăugat și cele ale pesediștilor anti-Dragnea, poziția acestuia în PSD ar fi fost aruncată în aer.

sursă: dcnews.ro

3 COMENTARII

    • Din pacate, la nivelul asta sunt „eroii banateni”, la nivelul Grindeanu. Astea sunt standardele pe care le construieste media banateana.

LĂSAȚI UN MESAJ