Vremea ,,o ia razna” în Banat! Ce se întâmplă cu temperaturile?

989

Astăzi, vremea va fi foarte caldă, izolat caniculară în Banat, dar va deveni în general instabilă începând din Crișana. Pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală ITU va atinge pragul critic de 80 unități. Cerul variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, când pe arii relativ extinse în Crișana și local în Banat se vor semnala averse ce pot avea caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și întensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. Izolat se va semnala grindină și se vor cumula cantități mai însemnate de apă. Vântul va sufla în general moderat din sector sudic apoi vestic.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 35 de grade, iar cele minime între 15 grade în depresiuni și până la 19-20 de grade la deal.

Mâine, vremea va deveni în general frumoasă și se va răcori. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic apoi sudic, cu intensificări trecătoare ziua.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 33 de grade, iar cele minime între 12-13 grade în depresiuni și până la 21-22 de grade la deal, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ