Acuzații de campanie: liberalul Robu sesizează ilegalități marca PSD

82

Campania electorală este pe ultima sută de metri, iar acuzațiile între partide devin tot mai dese. Vineri, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, a acuzat PSD de imoralitate și ilegalitate.

Liberalul a sesizat două situații în care PSD și-ar fi făcut campanie. Dacă unele nereguli sunt ilegale și vor fi analizate de Biroul Electoral Județean, susține Robu, altele sunt lipsite de moralitate.

Primul caz s-a întâmplat la Jebel. Acolo, pacienții și angajații Spitalului de Psihiatrie ar fi primit formulare pentru solicitarea urnei mobile, iar pe document apărea sigla PSD. Nicolae Robu spune că a sesizat autoritățile.

”Eu am îndrăznit să cred, și chiar le-am spus colegilor să nu-și mai facă griji, că nu cred că cineva în România de azi va îndrăzni să facă ilegalități. Din păcate, suntem în posesia unor materiale care arată că PSD nu înțelege vremurile pe care le trăim, nu înțelege unde a ajuns România de astăzi. (…)

Cum să dai cetățenilor să depună cerere de urnă mobilă pe un formular pe care jos ai pus sigla organizației județene PSD? E o sfidare să se facă așa ceva”, a spus Robu.

Un alt caz despre care a vorbit liderul liberalilor timișeni s-ar fi petrecut la Pădureni. Aici, pe pliantele de campanie, PSD ar fi înșirat unele realizări care ar fi de fapt obiective atinse de edilul din localitate, membru al PNL. În acest caz, Robu spune că nu face sesizare pentru că nu e ilegal, ci doar imoral.

 

LĂSAȚI UN MESAJ