13.6 C
Timișoara
marți 3 octombrie 2023

Actrița Draga Olteanu Matei, internată de urgență! A ajuns în stare gravă, la spital

Actriţa Draga Olteanu Matei este internată în secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piatra-Neamţ şi a fost supusă mai multor investigaţii medicale, diagnosticul pus de medici fiind de litiază biliară.

Sâmbăta trecută, îndrăgita actriţă a fost adusă cu ambulanţa la spital şi a fost internată la secţia de reanimare. Între timp, starea acesteia s-a îmbunătăţit şi, de marţi, a fost transferată la secţia de chirurgie, fiind sub îngrijirile şefului secţiei, doctorul Iosif Koszeghi.

Draga Olteanu Matei a declarat, pentru AGERPRES, că evoluţia stării sale de sănătate este bună şi speră ca săptămâna viitoare să fie externată.

„Mă simt mai bine acum. Zilnic mi se iau analize, sunt o mulţime de cadre medicale care au grijă de mine şi le mulţumesc din suflet pentru asta. Sper ca săptămâna viitoare să mă externeze”, a spus Draga Olteanu Matei.

Actriţa este internată într-o rezervă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi, începând de miercuri, primeşte vizite. Şi actorul Florin Piersic şi-a anunţat intenţia de a o vizita, la spital, pe cea cu care a jucat în nenumărate filme.

Sursă: a1.ro

Alte subiecte :

Citește și :