Actorul Marcel Iureş vine în mijlocul devenilor

294

Actorul Marcel Iureș va fi prezent, duminică, la Deva unde va participa la premiera filmului “Octav”, la Cinema Patria.

“Octav”  este cea mai nouă producţie cinematografică, avându-l pe Marcel Iureş în rolul principal. Filmul spune povestea lui Octav, un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

Pelicula a fost selecționată în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secțiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiție pentru cinematografia mondială, aflat la cea de-a 41 ediție. Coproducție româno-britanică, filmul, în regia lui  Serge Ioan Celebidachi, are o distribuție de excepție: Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits și Alessia Tofan.

Filmările  au fost realizate în perioada 21 martie – 30 aprilie 2016, atât la Câmpulung Muscel  cât şi în Studiourile Cinematografice de la Buftea.

Cel mai bine cotat actor român de la Hollywood, Marcel Iureş este considerat unul dintre cei mai buni actori din țara noastră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ