Actorul Alexandru Arșinel și soția sa, spitalizați după ce au fost confirmați cu COVID-19 la două luni de la vaccinare

128
Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID-19, la două luni de la vaccinare.
Contactat telefonic de News.ro, actorul, care este director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase”, a spus că el și soția sa se simt „nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”.
Respirând greu, el a adăugat: „Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu (n.r. – Institutul „Matei Balş). Medicii spun că avem o formă uşoară”.
În 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct. În 2013, actorul Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant de rinichi. El a făcut transplantul la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan, în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant. Practic, Arșinel a primit codul CUIANT (codul de înregistrare în Registrul Național de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar în aceeași zi a făcut transplant de rinichi, declara deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul medicului Mihai Lucan la DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ