Două grupuri de migranţi afgani, depistate în apropierea Gării de Nord de poliţiştii locali

58
sursa - adevarul.ro

Poliţiştii locali au depistat, în noaptea de luni spre marţi, două grupuri de migranţi de naţionalitate afgană, în apropierea Gării de Nord din Timişoara, în locul unde, cu câteva ore mai devreme, a avut loc o încăierare soldată cu înjunghierea a doi cetăţeni de aceeaşi origine, dintre care unul a decedat.

Unul dintre grupurile de afgani era format din 10 persoane, identificat pe Splaiul Nicolae Titulescu, şi altul format din 19 persoane, pe bulevardul General Dragalina, limitrof primei locaţii, arată un comunicat de presă al Poliţiei Locale Timişoara.

„Toţi se aflau în apropiere de zona Gării de Nord, unde de altfel a avut loc o încăierare cu câteva ore înainte, soldată cu moartea unuia dintre ei şi cu rănirea altuia. Cei 29 de afgani au fost predaţi către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în vederea efectuării de cercetări”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, citat de agerpres.ro.

Procurori ai Parchetului Timiş fac cercetări şi administrează probatorii în vederea identificării agresorilor care au înjunghiat, luni seara, doi cetăţeni afgani, dintre care unul a decedat. Aceştia lucrează pentru identificarea făptuitorilor şi pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ