Activități informativ-preventive desfășurate de jandarmi

58

În baza Planului de măsuri privind intensificarea activităților preventive pe timpul vacanței de vară, jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara au desfășurat, în săptămâna ce s-a încheiat, activități cu caracter de informare și prevenție, în municipiul Timișoara.

Pe parcursul a câteva zile, jandarmii s-au aflat în zone cu afluență publică crescută, în zone de agrement, unde i-au informat pe cetățeni cu privire la prevenirea delicvenței juvenile, siguranța pe rețelele de internet, modalități de protecție în diferite situații, de asemenea, cu privire la prevenirea și combaterea deținerii, traficului și consumului de droguri.

În cadrul activităților desfășurate de jandarmi, în spațiul public, au fost distribuite materiale cu conținut informativ-preventiv.

Pentru a duce la îndeplinire activitățile cu caracter de informare și prevenție în rândul
cetățenilor, jandarmii din Gruparea Mobilă Timișoara cooperează cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane Timiș, cu Biroul de Analiză și Prevenirea Criminalității al I.P.J. Timiș și cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ