ACS Poli pregătește schimbarea, Florin Marin va fi înlocuit după meciul cu Iașiul

89

Florin Marin e ca și demis de la ACS Poli Timișoara. Meciul de sâmbătă cu Iași ar fi ultimul pentru el pe banca tehnică după ce conducerea s-ar fi înțeles deja cu Gheorghe Mulțescu.

Înfrângerea cu Voluntari din prima rundă a anului a pecetluit soarta antrenorului Florin Marin pe banca lui ACS Poli. Conducerea clubului a început să caute rapid soluții de înlocuire și după unele informații ar fi și găsit deja un tehnician dispus să vină la Timișoara. Gheorghe Mulțescu, cunoscut în lumea fotbalului drept ”mantaua de vremea rea”, ar fi alesul șefilor clubului însă fiind timpul scurt până la meciul de sâmbătă acesta va fi instalat abia de luni.

Doar o victorie în Moldova ar putea să salveze scaunului lui Florin Marin, care a refuzat să comenteze un eventual ultimatum primit din partea șefilor în ceea ce privește meciul de la Iași. ”Trebuie să întrebați conducerea, zvonuri au mai apărut, și cu Cosmin Contra, normal că apar când nu sunt rezultate. Presiune e tot timpul, dacă nu e, nu e normal”, a subliniat tehnicianul lui Poli care a venit în Banat în toamană după îndepărtarea lui Dan Alexa.

Meciul dintre CSMS Iași și ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 18, în etapa a 25-a a Ligii I și este transmisă pe DigiSport.

Întăriri din Liga 4-a engleză…

Între timp bănățenii caută în continuare soluții ieftine pentru întărirea lotului. Ultimii doi veniți în această săptămână sunt doi fotbaliști englezi din liga a 4-a britanică! Mijlocașul Ross Jenkins (25 ani) și atacantul Alex Nimely (24 ani) au sosit la Timișoara și vor fi incluși în lotul echipei. Primul a jucat ultima oară la Crawley (Liga 4-a), iar atacantul la Port Vale (Liga 3-a). Nimely s-a aflat la un moment dat al carierei în lotul lui Manchester City, iar Jenkins la Watford.

”I-am văzut pe DVD, au arătat bine, au făcut parte din loturile lui Manchester City sau Watford, faptul că au făcut parte din aceste echipe spune mult. Sper să confirme. Dar sunt doi jucători interesanți care pot să ne ajute. La fel cum e și Gomis”, a spus Marin.

În timp ce Poli ce chinuie să își cârpească lotul cu fotbaliști din ligile 3 și 4 din Anglia și Spania, contracandidatele directe în lupta pentru menținere au transferat jucători importanți. Ca o paralelă, Concordia Chiajna i-a transferat ieri pe tunisianul Younes Hamza (cotat la 1,5 milioane de euro) și pe argentinianul Cristian Garcia (cotat 500.000 euro) din prima ligă argentiniană, Voluntari a bătut palma cu steliastul Jean Alcenat (cotat la 700.000 euro).

LĂSAȚI UN MESAJ