ACS Poli e în stand-by pentru Liga I

368

ACS Poli Timișoara ar putea primi invitația de a evolua în Liga I din partea Ligii Profesoniste de Fotbal. Măsura va intra în vigoare în 12 iulie dacă Rapid București nu obțin ridicarea hotărârii de faliment.

LPF o mai păsuiește câteva zile pe Rapid București în ceea ce privește rezolvarea situației juridice. Tribunalul Bucureşti a dispus intrarea în faliment a SC Rapid SA în urma unei solicitări venite din partea ANAF. Instanţa a ridicat a dispus dizolvarea societăţii debitoare pentru datorii cumulate de aproximativ 4 milioane de euro.

Giuleștenii au timp până în 12 iulie pentru a obține în instanță ridicarea falimentului. Acesta este deadline-ul primit din partea LPF. Liga a anunțat că nu acceptă la startul Ligii I un club în faliment.

ACS Poli este principala favorită să beneficieze de pe urma retragerii Rapidului, bănățenii urmând a fi invitați să ocupe poziția vișiniilor. Gruparea timișoreană nu traversează nici ea un moment foarte bun. Și-a schimbat în întregime lotul și are datorii de peste un milion de euro. Rămâne de văzut cum vor gestiona eventuala invitație de a reveni în pria ligă.

Între timp Poli și-a stabilit programul meciurilor de verificare care încep astăzi contra lui OFK Belgrad. Violeții lui Ionuț Popa vor evolua apoi în compania lui  Viitorul Domnești (7 iulie), Szeged 2011 FC (9 iulie), Luceafărul Oradea (12 iulie), Național Sebiș (13 iulie), Olimpia Satu Mare (20 iulie) și Vulturii Lugoj (23 iulie).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.