ACS Poli a trecut la pas ultimul test înaintea meciurilor oficiale din Liga I: 11-1 cu Giarmata

96

ACS Poli a câștigat cu 11-1 ultimul meci de verificare al iernii în fața divizionarei C Millenium Giarmata, cu o săptămână înaintea duelului cu FC Voluntari.

Ultimul test programat pentru ACS Poli înaintea meciurilor oficiale din Liga I a fost un veritabil galop de sănătate pentru că modesta Millenium Giarmata nu a pus nicio problemă, 11-1 (7-1). Florin Marin a trimis în teren în prima repriză un prim 11 alcătuit fără stranieri pentru ca în partea a doua să intre în teren și jucătorii de peste hotare. Ovidiu Popescu, Elek (3), Hernandez (2), Zicu (din penalty), Llorente, Bărbuț, Sorescu și Pisas. Giarmata a marcat un singur gol prin Trifu.

Cu această ocazie timișorenii i-au putut vedea la treabă pe noii jucători ai prim-divizionarei. Este vorba de portarul israelian Ram Strauss, spaniolii Suarez și Manu Torres, olandezii Rajcomar și Pisas.

Florin Marin a folosit echipa: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Zicu, Ov. Popescu – Elek. În partea a doua s-a jucat cu: Strauss – Sorescu, Bocșan, Manu Torres, Fridrich – Sîntean, A. Suarez – J. Hernandez, Doman, Pisas – Rajcomar. Au fost testați trei jucători: Vasi, Oprea și Mendy

Poli mai are o singură săptămână pentru a pregăti cât mai bine reluarea Ligii I. În 14 februarie alb-violeții lui Florin Marin vor primi vizita lui FC Voluntari în antepenultima rundă a sezonului regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.