Explozia care a speriat Londra! De fapt, se realiza un film cu Jackie Chan şi Pierce Brosnan – VIDEO

110

V-aţi speriat de explozia autobuzului pe Podul Lambeth? A fost doar pentru un film! sunau mesaje de liniştire a populaţiei, pe Twitter, după ce o maşină supraetajată a transportului public a sărit în aer. Mulţi dintre londonezi s-au speriat: au crezut că este vorba despre un atac terorist.

De fapt, se filma pentru producţia „The Foreigner”, cu Jackie Chan şi Pierce Brosnan, însă mediatizarea deficitară a detonării autobuzului a făcut ca mulţi dintre cei care au văzut ciuperca de foc deasupra podului peste Tamisa să se aştepte la ce este mai rău.

Nu numai turiştii au fost luaţi prin surprindere de explozia care a atras toate privirile de la sute de metri distanţă, ci şi mulţi dintre localnici. Acestora li s-au trimis înştiinţări prin poştă, cum că va avea loc o deflagraţie controlată, însă mulţi nu au apucat să citească anunţurile.

Criticile n-au întârziat să apară: „Data viitoare când mai aruncaţi în aer în autobuz pe Podul Lambeth poate ne spuneţi şi nouă, ca să nu se sperie copiii în parcuri”.

LĂSAȚI UN MESAJ