ACS Dumbrăviţa , la un pas de calificare-video

85

Nicoleta Huszar, antrenoarea celor de la ACS Dumbrăvița ne-a vorbit în exclusivitate despre motivele pentru care stă sub semnul întrebării disputarea returului împotriva echipei TTC Kazan din Rusia în cadrul ETTU Cup Women.

Vă reamintim că în meciul tur, contând pentru faza a 3-a din competiția internațională, dumbrăvițencele au pierdut la limită, cu scorul de 3:2 confruntarea din Republica Tatarstan.
“Ne aflăm în ultimile ore de antrenament , suntem cu numărătoarea inversă, şi de câteva zile încercăm să fim conectaţi la acest meci pentru căştim că nu este un meci uşor, mai ales că am avut o înfrângere foarte strânsă în Kazan, iar echipa îşi doreşte să facă un meci cât mai bunşi cu un rezultat favorabil nouă, şi să sperăm că lucrurile vor decurge normal”, a spus Nicoleta Huszar, antrenoarea ACS Dumbrăviţa.

Se pare că dumbrăviţencele vor avea toate şansele de calificare, mai ales că echipa din Kazan e posibil să nu poată pleca, cu riscul de a pierde meciul fiindcă nu vor putea ajunge, iar viza acestora este doar pe trei zile.

Preluat de pe Dumbrăvița Tv.

LĂSAȚI UN MESAJ