ACS Dumbrăvița, față în față cu o campioană mondială

92

Jumătatea primei luni a anului aduce la Dumbrăvița cel mai important meci pentru echipa de tenis de masă. Duminică, în sala Polivalentă va evolua formația spaniolă Girbau-Vic TT ce are în componență o fostă campioană mondială ajunsă acum la 54 de ani!

Turul patru al Cupei ETTU aduce o partidă de gală pentru campioana României. ACS Dumbrăvița se va duela cu un adversar redutabil, formația spaniolă Girbau-Vic TT formată aproape în totalitate din sportive de origine asiatică. Partida tur are loc duminică, în Banat, returul o săptămână mai târziu lângă Barcelona.

Catalanele se bazează în jocul loc pe trei sportive cu origini asiatice dintre care se remarcă Ni Xia Lian dublă campioană mondială de senioare în 1983. Sportiva născută la Shanghai a ajuns la 54 de ani însă asta nu o împiedică să fie în continuare activă… Din anii 90 ea reprezintă Luxemburg în competițiile internaționale și a cucerit două titluri europene pentru micul stat vestic.

Junioara Izabela Lupulesku, gemenele Andreea Dospina Zanfir și Mihaela Dospina și Andreea Balint vor avea serios de muncă contra experimentatei chinezoaice. Iar în cazul unei victorii sportivele Dumbrăviței se vor reîntâlni cu fost colegă în sferturile de finală. Eliminată din Liga Campionilor, echipa Adinei Diaconu – Cartagena – va fi următorul adversar din Cupa ETTU.

Manșa tur are loc duminică, 14 ianuarie, de la ora 11, în sala Polivalentă din Dumbrăvița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ