Dezordinea din Complexul Studenţesc, taxată de poliţiştii locali

126
Dezordinea se taxează, la Timişoara. Poliţiştii locali din oraş au făcut verificări în Complexul Studenţesc şi au descoperit rapid nereguli. Potrivit acestora, au reuşit să oprească formarea unei rampe clandestine de deşeuri. 
dezordine terasa
„În fața imobilului cantinei 4 C se afla o terasă nefuncțională, unde erau depozitate mai multe obiecte precum scaune, mese, umbrele, toate în dezordine, locația riscând să se transforme într-o rampă clandestină de deșeuri”, spun cei de la Poliţia Locală.
Imediat au verificat cine este proprietarul terasei şi l-au amendat cu 1.500 de lei.
„În urma demersurilor de identificare a proprietarului terasei, s-a stabilit că aceasta aparține societății comerciale Puiul Moc SRL, care a fost sancționată conform HCL 371/2007 modificată cu amendă de 1500 de lei pentru depozitarea pe domeniul public, în fața punctului de lucru, de obiecte fără a avea acord emis de Primăria Timișoara”, mai transmite Poliţia Locală.
Patronul terasei a fost obligat să adune obiectele depozitate şi să le mute în altă parte. Agenţii au reverificat locaţia şi proprietarul s-a conformat.

LĂSAȚI UN MESAJ