Acord între Universitatea Politehnica Timișoara cu Universitatea din Niś

37

Universitatea Politehnica Timișoara întărește și mai mult colaborarea cu Serbia. Un nou acord, de această dată cu Universitatea din Niś, a fost semnat, astăzi, la Rectoratul UPT. Noul acord cadru de colaborare a fost semnat de rectorii celor două instituții de învățământ superior, prof.univ.dr. Dragan Antić și prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban.

Chiar dacă acordul a fost semnat abia acum, colaborarea dintre cele două universități este mult mai veche, primele contacte fiind inițiate, din partea Politehnicii, în urmă cu peste 30 de ani, de profesorul Ștefan Preitl. Ulterior au fost stabilite mai multe colaborări între cadre didactice, între facultăți, schimburi de profesori și de studenți, vizite reciproce, în special după 2002, când a fost încheiat și acord Erasmus+.

Acordul cadru de colaborare vine să întărească relațiile stabilite până în prezent și să extindă cooperarea și la alte niveluri. Cu ocazia întâlnirii și a prezentării celor două universități, au fost subliniate numeroasele asemănări în ceea ce privește activitatea didactică și de cercetare, ceea ce amplifică posibilitățile de colaborare în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.