Accident Ungaria! Echipajele ISU Timiş au ajuns la locul tragediei

2060

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a alertat ISU Timiș pentru a interveni, în sprijinul autorităților ungare, ca urmare a accidentului rutier produs la 2 km de Nădlac, în sensul de intrare spre România, în care au fost implicate mai multe mașini, printre care și un autocar cu pasageri români.

Pentru a interveni la misiunile de salvare și acordare a asistenței medicale de urgență, la locul evenimentului au fost trimise două autospeciale pentru transport personal și victime multiple (ATPVM) și o ambulanță de terapie intensivă SMURD (UTIM) din cadrul ISU Timiș.

La nivelul ISU Timiș este încheiat un protocol de colaborare cu serviciile de urgență din Ungaria, intervenția comună a structurilor din cele două țări fiind realizată conform procedurilor operaționale stabilite.

Acțiunile salvatorilor se derulează în condiții dificile, având în vedere condițiile meteorologice de ceață densă și vizibilitate redusă.

Citeşte şi: Un autocar cu 25 de români, implicat într-un grav accident în Ungaria! Cel puţin 3 persoane decedate
Un autocar cu 25 de români a fost implicat, miercuri, într-un grav accident de circulaţie în Ungaria, cu 2 km înainte de intrarea în ţară. Cel puţin trei persoane au murit, iar alte câteva sunt rănite.

Mai multe echipe de descarcerare lucrează pentru a scoate victimele.

De remarcat că la faţa locului intervin echipaje medicale din Arad, Timiş şi Bihor.

Până la acest moment, nu se cunoaşte naţionalitatea victimelor. Este un autocar românesc, persoanele nu sunt neapărat de cetăţenie română. Din primele informaţii, nu toţi cetăţenii sunt de cetăţenie română, a precizat secretarul de stat Raed Arafat.

Din primele date, este vorba despre o cursă Hamburg-Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ