Accident șocant, cu puțin timp în urmă, într-un mare oraș din vestul tării ! VIDEO

1110

Un accident îngrozitor de circulație s-a petrecut luni după masa în zona Vlaicu din Arad, în care au fost implicate un autoturism și un tramvai !

Accidentul s-a petrecut chiar în fața unui supermarket cunoscut. Șoferul unui autoturism marca BMW a virat la stânga, peste liniile de tramvai, fără să se asigure și pe interzis, fiind lovit în plin de tramvaiul care circula regulamentar.

În momentul impactului deosebit de puternic, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp și a rămas blocat între acesta și tramvai. La fața locului au sosit medicii SMURD-ul care l-au scos pe șofer dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

În urma izbiturii violente, șoferul autoturismului a fost rănit foarte grav, iar pasagera care se afla pe scaunul din dreapta a scăpat nevătămată. Vatmanul s-a rănit grav la cap, lovindu-se de parbriz, în momentul impactului cu autoturismul.

„Tramvaiul a deraiat, iar traficul în zonă este blocat de mai bine de o oră , iar circulația este închisă pentru a se efectua măsurători , de către polițiștii de la Biroul Rutier Arad. Vatmanul prezintă răni grave la nivelul capului, el fiind transportat la spital. Sperăm să reușim să repunem tramvaiul pe șine cât mai repede, pentru a se relua circulația în această zonă.” precizează Claudiu Godja, director CTP Arad.

 

sursă: ghidularadean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ