Grindeanu, dat afară oficial din PSD ! Ce spune Andea despre ,,mișcarile de trupe” din filiala Timiș !

2224

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Petru Andea, coordonator al PSD Timiş, a declarat, luni, pentru Mediafax, că susţinătorii lui Sorin Grindeanu „se conformează dispoziţiilor şi deciziilor luate în partid”, după ce la sediu a ajuns documentul de excludere a fostului premier.

Secretarul de stat Petru Andea a declarat luni că Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, în mod oficial, după ce a verificat personal dacă hârtia cu decizia luată de Comitetul Executiv Naţional a ajuns la filiala judeţeană Timiş. El a adăugat că n-a reuşit să afle de ce a durat atât de mult comunicare dintre centru şi teritoriu.

„A ajuns hârtia, iar în acest moment pot afirma că se confirmă faptul că domnul Grindeanu a fost exclus de Comitetul Executiv Naţional. N-am reuşit să aflu de ce a ajuns mai târziu”, a afirmat Andea.

Noul coordonator al PSD Timiş a răspuns şi acuzaţiilor lui Sorin Grindeanu, care spus că filiala este condusă de la Arad, negând acest lucru.

„Filiala este condusă de către membrii săi. Cum spuneam, eu am fost desemnat ca să fiu coordonator, având funcţia de vicepreşedinte şi fiind decanul de vârstă al vicepreşedinţilor. Este o soluţie temporară de a asigura conducerea filialei, până când se vor organiza alegeri şi va fi ales un preşedinte statutar. Ca şi obiectiv imediat al meu este păstrarea intactă a filialei. Misiunea mea este ca filiala să-şi continue activitatea, conform statutului, atribuţiilor şi aşa mai departe”, a mai declarat Petru Andea.

Andea a asigurat că Sorin Grindeanu nu va fi urmat spre alte construcţii politice de alţi membri ai filialei, nici măcar de parlamentarii care l-au susţinut pe acesta la moţiunea de cenzură.

„Nu sunt colegi care să-l urmeze pe domnul Grindeanu. Se conformează dispoziţiilor şi deciziilor luate în partid, chiar şi cei care au votat împotriva moţiunii. Am discutat cu fiecare şi am convenit că aceea a fost o altă etapă”, a mai declarat Petru Andea.

sursă: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ