Accident rutier cu două victime, pe DN 7, în apropiere de Deva

721

Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu puțin timp, pe drumul național 7, în zona localității Mintia. Din primele date, se pare că șoferul unei autoutilitare ar fi lovit din spate un camion. În urma impactului, șoferul autoutilitarei și un pasager au rămas încarcerați. Echipajele de prim-ajutor sunt la fața locului, pentru a salva victimele.

„Șoferul unei autoutilitare ar fi lovit din spate un camion. Pasagerul din autoutilitară și șoferul sunt răniti (încarcerați) Traficul rutier este blocat pentru intervenție”, a informat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, citat de ziardehunedoara.ro.

UPDATE. Cele două persoane au decedat. „Un bărbat de 53 de ani, din judeţul Alba, care conducea o autoutilitară pe DN 7, din direcţia Deva – Arad, nu a păstrat o distanţă suficientă in mers faţă de autotractorul condus din aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 33 de ani, din Haţeg, care a oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, în zona termocentralei Mintia, pe care l-a tamponat în partea din spate. În urma impactului a rezulat decesul conducătorului auto de 53 de ani şi a unui pasager de 60 de ani, din Alba, aflat ambii din autoutilitară. Traficul a fost restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare până la ora 20.15”, a informat”, a informat comisarul Bogdan Niţu.

sursa foto – info trafic jud. hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ