Accident groaznic lângă Timișoara! Femeie moartă, copil de 5 ani grav rănit și o mașină proiectată în casă

1755

Un şofer de 40 de ani a provocat un accident mortal în Timiş, pe raza localităţii Săcălaz, după ce nu a dat prioritate în intersecţie unei maşini care mergea regulamentar.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, una dintre maşini fiind arucată într-o casă, iar cealaltă în şanţ. Un copil de 5 ani a fost grav rănit şi transportat la spital, iar o femeie de 65 de ani a murit în urma impactului.

Potrivit poliţiştilor, în accident au fost implicate 2 autoturisme cu 4 persoane, într-una dintre maşini aflându-se şi un copil de 5 ani care a fost grav rănit.

În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat, rămânând încarcerată. Copilul a fost transportat la spital de către o ambulanță SAJ, pentru îngrijiri medicale. Ceilalți 2 adulți au primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital.

Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerarea victimei decedate, au acordat îngrijiri medicale şi au asigurat măsurile PSI necesare.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.

sursa – observator.tv

Video AICI

LĂSAȚI UN MESAJ