Accident grav, pe autostradă, între Deva și Ilia. O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au ajuns la spital

485
sursa foto: ziardehunedoara.ro

Accident deosebit de grav, în această dimineață, pe autostrada A1, între Deva și Ilia, în județul Hunedoara. O femeie, în vârstă de 27 de ani, și-a pierdut viața, în urma impactului puternic dintre microbuzul în care se afla și un tractor cu remorcă.

În urma coliziunii, femeia a decedat pe loc, iar soțul și cei trei copii, unul de șase ani și doi gemeni de patru ani au fost transportați la UPU Deva, conștienți cu diferite traumatisme.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii specializați în descarcerare și prim-ajutor din cadrul detașamentului Deva, au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă, o ambulanță de transport victime multiple, precum și 3 ambulanțe din cadrul SMURD și SAJ.

„Au fost implicate două autovehicule, un tractor cu remorcă și un microbuz. În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care trei copii și doi adulți, toate victimele aflându-se în microbuz. Două victime au fost încarcerate, dintre care una de sex feminin, decedată, iar cealaltă – un copil semiconștient. Victimele, în afară de femeia decedată, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Deva”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, citat de ziardehunedoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ