Accident grav în vestul țării: șapte victime, dintre care doi copii

3014

Un bebeluş de 6 luni şi frăţiorul lui de doi ani au fost victime ale unui accident cu 4 maşini, pe A1, lângă Lugoj. Mama lor era la volan într-unul dintre autoturismele lovite pe şosea.

Şapte persoane, printre care doi copii, unul de doi ani şi altul de şase luni, au fost implicate, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul de mers Topolovăţu Mare – Lugoj. Cinci oameni au ajuns la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, sâmbătă, în jurul orei 9.10, pompierii au fost anunţaţi prin aplicaţia eCall de producerea accidentului pe autostrada Timişoara – Lugoj.

„La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, 6 pompieri şi 2 ambulanţe SAJ. În accident au fost implicate 3 autoturisme şi un autocamion, precum şi 7 persoane”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Din cele şapte persoane implicate în accident, o femeie a suferit contuzii uşoare şi a fost transportată la spital împreună cu cei doi copii aflaţi cu ea în maşină. Este vorba de un copil de doi ani şi un al doilea de doar şase luni. De asemenea, alte două femei au fost duse la spital, cu contuzii uşoare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc acest accident.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ