Accident grav în vestul țării! Două autoturisme s-au ciocnit frontal!

334

Două autoturisme s-au ciocnit frontal în această dimineață în zona Triaj din municipiul Reșița. O persoană din autoturismul Renault Megane a rămas încarcerată în urma impactului violent cu un  Volkswagen Polo, fiind necesară intervenția echipajului SMURD pentru eliberarea acestuia și transportul la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Traficul se desfășoară cu dificultate, fiind o coloană de peste 1,5 km de la locul accidentului și până în zona Intim.

La locul accidentului se află un echipaj de poliție și specialiștii Serviciului de Investigații Criminale care vor întocmi procesul verbal în urma acestui incident cu victime. Se pare că autovehiculul Volkswagen Polo care circula din direcția Centru spre Govândari ar fi derapat pe liniile de tramvai și ar fi ajuns pe sensul opus de unde circula în mod regulamentar un Renault Megane.

În continuare se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate cauza producerii accidentului.

UPDATE:  Șoferul rănit, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Adina Miloș, bărbatul va rămâne internat cel puțin două zile, fiind diagnosticat cu politraumatism.

Sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ