Accident grav în vestul țării. Coliziune frontală la Măureni FOTO

913

Accident grav de circulație pe DN58B, în dreptul localității Măureni, în această după-masă. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul la ieșirea dintr-o curbă. Trei persoane au fost transportate la spital, cu răni serioase.

La fața locului s-au deplasat și au intervenit de urgență un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Reșița, trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Caraș-Severin și două echipaje de Politie. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, din care două încarcerate. Prima victimă a fost preluată de ambulantă înainte de sosirea pompierilor militari la locul intervenției.

Una din cele două victime încarcerate a fost extrasă și preluată de către un echipaj al ambulanței, iar cea de-a doua a fost extrasă prin manevre de descarcerare de către echipajul de pompieri militari și predată echipajului SAJ în stare de constiență. Celelalte două victime au refuzat transportul la spital după acordarea primului ajutor la fața locului.

sursa: stirilecs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ