Accident cumplit cu un microbuz românesc. Trei elevi de 15 ani au murit

2385

Catastrofă cu microbuz românesc pe o şosea în Grecia. Trei adolescenţi de 15 ani au murit într-un accident cumplit la Terpsithea, Messenia, în Peloponez.

Accidentul a avut loc luni de dimineaţă în jurul orei 9:50, la ieşirea pe autostradă. Unul dintre cei trei adolescenţi, de origine albaneză, a furat maşina tatălui şi alături de alți trei colegi au fugit de la şcoală şi au plecat la plimbare. Pe drum, unul dintre cei patru a coborât şi s-a întors la cursuri.

Câteva minute mai târziu, autoturismul a derapat pe şoseaua udă şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un microbuz românesc în care călătorea doar şoferul.

Şoferul român al microbuzului Mercedes a fost rănit şi transportat la spital, dar viaţa nu i-a fost pusă nicio clipă în pericol. Şoferul român, 48 de ani, e însă în stare de şoc. Din păcate, toţi cei trei adolescenţi din autoturism au murit. Doi dintre ei au decedat pe loc, la impact, fiind scoşi cu greu dintre fiare, după ce au rămas încarceraţi. Al treilea a murit la spital, din cauza rănilor foarte grave.

Cei trei adolescenţi, unul grec, unul de origine bulgară şi al treilea de origine albaneză, ultimul, cel care era la volan, erau coechipieri la echipa de juniori a clubului local. Întregul oraş Terpsithea e în stare de şoc.

Mama unuia dintre adolescenţii morţi lucra la spitalul unde aceştia au fost aduşi şi a suferit şi ea un şoc.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ