Accident cu urmări teribile pe un drum din Banat! Cine a fost victima accidentului!

1546

Un nou accident mortal a avut loc în urmă cu puţin timp pe drumul care leagă Reşiţa de staţiunea Secu.

Şoferul unui camion care transporta lemne şi-a pierdut viaţa după ce autovehiculul s-a răsturnat într-o râpă cu o diferență de nivel de 20 de metri. Victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de un echipaj de descarcerare, spune Florin Mălăescu de la ISU Semenic.

Medicii de la Ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tânărului, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Martorii spun că șoferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi încercat să evite câteva gropi din carosabil.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Este cel de-al treilea accident mortal produs în acest an pe raza municipiului Reșița.

În acest moment, situaţia este ”tipic românească”. Mai exact, cadavrul șoferului este lângă mașina răsturnată fiindcă nu se găsește o mașină cu care acesta să fie transportat la morgă. Personalul medical de pe ambulanță şi-a făcut treaba şi maşina a plecat. După cum se ştie, maşina ambulanței nu are voie să transporte persoane decedate. La această oră, polițiștii caută o soluție pentru a rezolva această problemă.

La Reşita şi în România, Serviciul de medicină legală este privat şi singurii care transportă persoane decedate sunt cei de la pompele funebre. Cum nu se ştie identitatea bărbatului, probabil că aceştia refuza să transporte cadavrul de teamă că nu îşi vor recupera banii de transport.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ