Accident cu 50 de mașini pe o autostradă din Germania. Cel puțin 25 de răniți

4574

Un accident în lanț cu 50 de mașini s-a produs pe Autostrada A71 din Germania. Carambolul s-a produs după o furtună violentă cu grindină, spun autoritățile. Cel puțin 25 de oameni au fost răniți.

Scene teribile au fost surprinse duminică după-amiază pe autostrada A71, în centrul Germaniei, între localitățile Suhl și Meiningen.

Potrivit ziarului Bild, a fost o furtună puternică, cu grindină, iar asfaltul a devenit alunecos. Pentru șoferi, drumul a devenit un pericol major. Mulți nu și-au mai putut controla mașinile și au început ciocnirile în lanț.

Conform martorilor, coloana de automobile lovite se întinde pe o distanță de câteva sute de metri. Au fost accidente pe ambele sensuri de autostradă, spune mdr.de.

La locul accidentului în lanț a fost o mobilizare masivă a echipelor de intervenție. Numeroase ambulanțe, mașini de poliție și pompieri au venit pentru a acorda asistență victimelor. Inclusiv elicoptere medicale au fost raportate în zonă, pentru a prelua urgențele.

Polițiștii germani spun că nimeni nu a murit în seria de accidente, dar sunt cel puțin 25 de răniți. Patru dintre ei sunt mai grav și au fost transportați imediat la spital. Unii răniți ușor au primit îngrijiri la locul accidentului.

Cele mai multe accidente s-au înregistrat pe sensul către Shweinfurt, către sud. Pe celălalt sens au fost doar 4 automobile lovite. Multe dintre cele 50 de mașini au fost serios avariate în carambolul uriaș.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ