A venit vacanţa! Când se întorc cei peste 90.000 de elevi din Timiş la şcoală

94
elevi

Bucurie pentru cei peste 90.000 de elevi care învaţă în şcolile din  judeţul Timiş. Începând de astăzi, 19 decembrie, şcolarii din întreaga ţară sunt oficial în vacanţa de iarnă. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, elevii scapă de cursuri timp de trei săptămâni, până duminică, 10 ianuarie 2016.

Cursurile primului semestru se vor relua luni, 11 ianuarie şi se vor încheia vineri, 5 februarie. Intervalul 6 februarie – 14 februarie 2016 este alocat vacanţei intersemestriale ce precedă cursurile semestrului al II-lea.

Noul an ar trebui să aducă schimbări în sistemul de învăţământ din Timişoara. Vă reamintim că elevii înscrişi la trei licee de prestigiu din capitala Banatului, Lenau, Loga şi Calderon, învaţă de luni bune în alte spaţii, după ce clădirile principale în care-şi desfăşurau activitatea unităţile de învăţământ au intrat în reabilitare.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au dat asigurări că în data de 11 ianuarie 2016, elevii de la cele trei şcoli se vor muta în clădirile principale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ