A salvat doi copii, dar el a sfârșit în urma impactului cu autoturismul

1569

Un bărbat, de 88 de ani, din statul american Kansas a devenit erou după ce a salvat viețile a doi copii pe care i-a împins din calea unei mașini care nu a oprit la trecerea de pietoni. Pe el nu l-a putut salva nimeni, fiind lovit în plin de autovehicul.

Bob Nill lucra de cinci ani ca gardian la o școală din Kansas City, după ce a renunțat la pensie ca să ajute elevii să treacă strada în siguranță.

Asta făcea și marți, când un șofer care circula cu viteză nu l-a văzut pe el și pe cei doi elevi 8 și 10 ani pe care îi ajuta să treacă strada după ce au ieșit de la ore, potrivit stirileprotv.ro. Când a văzut că șoferul nu are nicio intenție să operască, Bob i-a împins pe cei doi băieți din calea mașinii.

Bărbatul a reușit să îi salveze pe elevi, însă el a sfârșit tragic după ce a fost lovit din plin de autoturism.

„A salvat doi elevi astăzi. Sunt încrezător că nu ar mai fi fost aici dacă nu ar fi intervenit și îi suntem recunoscători pentru asta. Ne simțim binecuvântați că l-am avut în viețile noastre timp de cinci ani. Ne rugăm pentru familia lui”, a spus Cathy Fithian, directoarea Școlii Catolice King Parish.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ