A patra tura ciclistă bănăţeană Verde pentru Biciclete. De la Muzeul Satului până la… Muzeul Satului sunt 90 de km de data asta

105

Asociația „Verde pentru Biciclete” nu se odihnește nici vara, cât de cald ar fi. La sfârșitul de săptămână ce va să vină se va organiza, sâmbătă, 26 august 2017, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este, așa cum se știe, Muzeul Satului, la ora 08:00. Pot veni toți bicicliștii iubitori de ture să se alăture. Plecarea va fi de la ora 08:30 pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata Vii -Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Nadăș – Buzad -Charlottenburg – Remetea Mică – Bencecul de Jos – Bencecul de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului. Lungimea traseului este de aproximativ 90 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate avansat, dată fiind distanța. Se recomandă participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Toți participanții sunt rugați să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii, cei înteresați pot suna la numărul de telefon 0741202162, persoană de contact Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751029494, persoana de contact Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul este de a încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, apreciind natura şi o plimbare pe bicicletă.

Toți entuziaștii sunt așteptați cu drag la cea de-a patra pedalare în afara orașului, marca VpB din acest an.

Echipa Verde pentru Biciclete contact@pedaleaza.ro / www.pedaleaza.ro / www.facebook.com/verdepentrubiciclete

LĂSAȚI UN MESAJ