A patra remiză identică pentru Ripensia

100

Ripensia Timișoara a devenit specialista remizelor 1-1 în Liga a II-a. Pentru a patra oară la rând trupa din Ciarda Roșie încheie cu același scor partida…

Patru etape și patru rezultate de 1-1. Mult? Puțin? Acesta este bilanțul Ripensiei după schimbarea produsă pe banca tehnică. Roș-galbenii erau în picaj după mai multe înfrângeri la rând și antrenorul Remus Steop a fost sacrificat. Radu Suciu a fost numit pentru a asigura interimatul la echipă, iar cu acesta la conducere echipa este neînvinsă de patru jocuri. În fapt a adunat patru puncte din dueluri grele cu Dunărea Călărași, Olimpia Satu Mare, UTA Bătrâna Doamnă și Pandurii Târgu Jiu.

Sâmbătă dimineața, la Motru, Ripi a bifat al patrulea 1-1. Gorjenii au deschis scorul prin Dănăricu, în minutul 25, iar oaspeții au egalat grație lui Matiș, în minutul 52. Au fost singurele reușite ale unei partide cu destule ocazii de poartă. Fosta prim-divizionară a avut două bare, iar Ripi una, în minutele de prelungire prin Mediop. De altfel atacantul timișorenilor a avut destul ghinion la Motru, el ratând câteva situații importante.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, M. Toma, Apro, C. Toma – Stoi, Tudor, Zaluschi, Bobină – Matiş, Mediop. Au mai jucat Semeniuc, Vlădia, Dumiter.

Ripi adună 21 de puncte și rămâne pe poziția a 11-a înaintea confruntării cu concitadina ASU Politehnica, de peste o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ