A murit la 13.000 de kilometri depărtare de casă într-un mod stupid. Andrei avea doar 25 de ani

3254

Andrei a murit la 13.000 de km depărtare de casă şi a lăsat în urma lui un ocean de lacrimi şi durere. Avea doar 25 de ani şi a pierit strivit de docul în care era vasul de croazieră pe care lucra.

Tragedia s-a produs luni de dimineaţă, la Valparaiso, în Chile, unde Andrei Mădălin era de o săptămână. Lucra ca inginer electronist pe vasul de croazieră Le Boreal, sub pavilion francez. A căzut de pe o scară şi s-a prăbuşit de la 23 de metri.

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru tânărul din Tortomanu, Constanţa, Andrei găsindu-şi sfârşitul la peste 13.000 de km depărtare de casă.

„L-am cunoscut pe Andrei, am fost colegi, plin de viaţă şi cu mult bun simţ!”, a scris Nicoleta pe facebook.

Andreea a postat şi ea un mesaj cutremurător: „Dumnezeu sa te aibă in pază sa-ti așeze sufletul în Împărăția Lui..Doamne ce durere ce suferință ce gol ai lăsat in sufletul nostru toți care te-am cunoscut care am crescut și am mâncat din aceeași farfurie..nu pot sa cred toată tinerețea taaa.. Dumnezeu te-a ales sa-i fii înger..Zbor lin dragul nostru!”.

Mariana l-a cunoscut şi ea pe tânărul român: „Prea devreme.. mult prea devreme.. Zbor lin printre îngeri și putere familiei sa treacă peste acesta mare durere.. Încă nu pot sa cred ca e adevărat 😔”

„Victima a fost cu niște prieteni pe puntea navei, a coborât pe o scară, i-a alunecat piciorul şi a căzut 23 de metri.”, a declarat comisarul Rodrigo Muñoz.

Oficialul a adăugat că „există camere care au înregistrat evenimentele și au arătat un accident, fără intervenția unor terțe părți”, a declarat el pentru La Tercera.

LĂSAȚI UN MESAJ