A murit de spaimă! Destinul tragic al unei fetițe de doi ani

3963

O fetiţă de doi ani s-a stins a doua zi după internare, la Slatina. Părinţii ei, distruşi de durere, nu ştiu nici după 4 zile din ce cauză le-a murit copilul, iar tatăl acuză: „A murit de frică!”

Emma Andreea avea 2 ani şi 8 luni şi a doua zi de Paşte mama ei a dus-o la spital, la Slatina, după ce copila a a avut mai multe episoade de vărsături în noaptea de duminică spre luni. Mama fetiţei, Corina Mihalache, 32 de ani, a declarat pentru Adevărul că Emma era vioaie, a adus-o la spital pentru că vomitase mult, dar nu arăta vreun semn de suferinţă.

„Îmi vărsa, de duminică noaptea. Şi am venit luni dimineaţă. Prima dată mi-a pus diagnostic – sindrom dispeptic. Aici (n.r. – în biletul de ieşire din spital, eliberat vineri, 3 mai 2019, după ce decesul a survenit marţi, 30 mai 2019) scrie că a mâncat peşte, dar nici n-a mâncat peşte. A mâncat cărniţa de la o sărmăluţă şi un pic, două linguriţe, de salată boef. Dar peşte nu a mâncat.”, a declarat mama.

Emma s-a născut cu Sindrom Down, dar nu a dat semne de suferinţă până acum, spune Corina. Părinţii au făcut toate testele şi toate procedurile medicale, Emma creştea şi nimic nu anunţa tragedia.

Părinţii spun că în cele aproape 24 de ore cât a stat fetiţa la spital, a fost complicat pentru asistente să îi ia sânge pentru analize: „Au speriat-o, ce să mai, au speriat-o foarte tare, veneau câte două, o ţineau, numai când le vedea se agita, când le vedea pe ele.”, a completat tatăl, care este convins, de altfel, că în cele din urmă, fetiţa ar fi murit, de fapt, de frică: „Cred că a murit de frică, s-a agitat atât încât…“

citeşte continuarea aici: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ