A început Revolution Festival! Zeci de trupe din țară și din străinătate au ajuns la Timișoara! FOTO-VIDEO

859

Revolution Festival a debutat în forţă, astă seară, la ora 18:00, cu Fantazia şi Dungaree, ambele trupe fiind din România. Programul continuă toată noaptea, cu zeci de trupe venite la Muzeul Satului Bănăţean, atât din țară, cât și de peste hotare. Astfel, formații din Serbia, Italia, Slovenia, Cehia, Grecia, dar şi din Ungaria, Norvegia, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova vor urca pe cele şapte scene amenajate în incinta muzeului.

Pentru a le oferi participanților diversitate, organizatorii festivalului au inclus în program, în fiecare seara, între orele 21:00 şi 22:00, numere de circ oferite de Circus Mundi.

Festivalul se va încheia duminică dimineaţa la ora 6:00 cu trupa Lygos din România.

Pe parcursul celor trei zile, transportul local va fi non stop la dispoziția timișorenilor.

Astfel, între orele 18:00 și 07:00, autobuzul 46 va circula din jumătate în jumătate de oră, cu plecare din stația de la Punctele Cardinale (stația lui E4 și 11) și va fi gratuit pentru cei care merg la festival (doar în acest interval). În rest, autobuzul va circula după orarul RATT obișnuit.

La intrarea în Muzeul Satului, cei interesați găsesc abonamente pentru Revolution Festival, la prețul de 125 lei (pentru toate cele trei zile), dar și bilete de o zi la prețul de 65 lei, precum și bilete pentru camping, vândute cu 29,99 lei pentru toate zilele.

Bănățenii sunt așteptați la un festival cum nu au mai văzut, cu muzică Guru şi Extreme sau zona Lunatica – Orașul Revoluționar. În cadrul festivalului vor fi și show-uri de zi, workshop-uri, demostrații de circ, şi, de ce nu, şi un program special pentru copii, toate aceste activități desfăşurându-se pe şapte scene, în şapte zone diferite.

Nu rataţi nici o clipă din nopţile albe ale Revolution Festival de la Muzeul Satului Bănăţean!

Programul complet poate fi consultat aici www.revolutionfestival.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ