A început campania electorală ! Vasile pune „tunurile” pe Bojin !

131

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Marian Vasile îl atacă furibund pe actualul presedinte al CJT, Titu Bojin, despre care spune că nu dus la capăt niciunul din proiectele importante, din fonduri europene, la care s-angajat atunci când a fost ales în fruntea județului.

Vasile susține că, în acest fel, Timișul a pierdut 84 de milioane de lei, din fonduri UE, la care se adaugă banii proveniți tot din fonduri europene, destinați ambulatoriului de la Spitalul Judeţean Timișoara.

„Mai grav este faptul că, în următorii ani, Consiliul Judeţean Timiş, va intra, într-o mare măsură, în blocaj financiar. Si asta, deoarece gradul de îndatorare al instituției a ajuns la 24%, ca urmare a creditului contractat în 2013 şi destinat în principal proiectelor cu finanțare europeană” , acuză Vasile.

El avertizează că, urmare a gradului de îndatorare relativ ridicat, Consiliul Județean Timiș va avea reale probleme, în viitorul apropiat, în încercarea de a contracta noi credite pentru cofinanţarea proiectelor din fonduri europene.

În replică la aceste alegații ale fostului său subaltern, pe care, de altfel, l-a pus pe liber din funcția de vicepreședinte al CJT, după ruperea USL, Titu Bojin declară că nu ar trebui să-și piardă vremea, comentând declarațiile lui Marian Vasile.

titu-bojin-

„În primul rând, că mai toate aceste proiecte europene au fost începute tocmai de actualii colegi din PNL ai lui Marian Vasile, şi anume de Ostaficiuc şi consilierii vechiului PDL Timiş. Cum toate proiectele au avut vicii mari la întocmirea studiilor de fezabilitate și a proiectării lucrărilor în sine, nu le-am putut nici măcar demara, darămite să le finalizez, pentru că ar fi apărut probleme de legalitate. Altfel, dl Vasile se află în campanie electorală în propriul partid și trage speranțe că tot acuzându-mă pe mine de tot felul fapte, îl va pune Robu pe lista de candidați la șefia viitorului Consiliu Județean Timiș. E bine ca visează, doar e foarte tânăr, dar mă tem ca va rămâne doar cu visele juvenile în minte ” a replicat Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ