A început a XI-a ediție a Taberei de creaţie Rubin-Dubova cu super artiști

536

Cea de-a 11-a ediţie a Taberei de creaţie Rubin-Dubova, proiect de anvergură al Fundaţiei Rubin, a început luni, 1 august, la Cazanele Dunării. Unii dintre cei mai interesanți artiști din România răspund și anul acesta chemării Dunării. Ei vor trăi în golful Dubovei timp de o săptămână, și, perfect integrați în energia locului, vor crea. Locul în sine ales pentru eveniment este considerat de organizatori, dar și de participanți, ca fiind unul perfectă pentru creație și artă.

Invitaţii acestei ediţii a taberei sunt artiştii Doina Moisescu-Herivan (București), Edith Torony (Timișoara), Eugen Raportoru (București), Georgiana Iancu (Timișoara), Horia Bojin (Timișoara), Marinela Măntescu (București), Marius Leonte (București), Mihai Moroz (Lugoj), Valeriu Sepi (Timișoara), Vlad Gherghiceanu (București) și scriitoarea Nicoleta Papp (Timișoara).

Tabăra de creaţie Rubin-Dubova se desfăşoară în perioada 1 – 8 august, în localitatea Dubova (judeţul Mehedinţi). Inițiată de timișorenii care au pus bazele Fundației Rubin, Tabăra de creaţie Rubin-Dubova participă la consolidarea strategiei de dezvoltare a zonei danubiene prin punerea în valoare a inegalabilului peisaj din zona Cazanelor Dunării, fiind şi o platformă pentru intensificarea schimbului de experienţă între artişti.

Tabăra este organizată de Fundaţia Rubin în parteneriat cu Primăria Dubova. Eveniment cu renume, de-a lungul deceniului de existență, tabăra a adus împreună peste 170 de artiști.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua, spuneti va rog care sunt conditiile de eligibilitate pentru a participa la tabara de creatie, daca va fi organizata in vara anului 2019, multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ