A început a doua ediție CEV Beach Volleyball Satellite Timișoara-VIDEO

586

Pentru al doilea an la rând, la Timișoara are loc beach-volleyul feminin european, în Parcul Rozelor. Nisipiul necesar pentru jocul sportiv de pe plajă și tribunele pentru spectatori sunt gata să întâmpine atât publicul, cât mai ales echipele de volei. CEV Satellite 2016 are loc timp de trei zile, începând de miercuri. Astăzi se desfășoară primele meciuri pentru calificările ce vor avea loc în zilele următoare. Deoarece este unul dintre cele mai importante turnee de volei pe plajă din țara noastră, suporterii ș părinții jucătoarelor au venit încă de la primele ore ale dimineții pentru susținere. O mamă a două jucătoare de volei din echipa Agroland a venit să o susțină pe Ioana și pe colega ei:” Am venit pentru că joacă echipa României. Sunt un fan înrăit al acestui sport pentru că și fetele mele joacă la echipa Agroland. Am venit să o susțin pe Ioana și pe colega ei. Este un eveniment foarte important pentru Timișoara și pentru sport”.

Turneul de volei pe plajă a început miercuri la ora 10.00 cu meciurile pentru califcări. Aici se află 3 echipe românești și echipe internaționale, din peste 17 țări. Competiția va fi la un nivel înalt și se doresc rezultate bune din partea echipelor românești. Joi și vineri vor avea loc competițiile principale din cadrul semifinalelor. Sâmbătă, ultima zi, va fi rezervată mult așteptatelor finale din acest turneu și desigur a premiilor în valoare de 7.500 de euro.

”Este al doilea an în care organizăm această competiție și ceea ce ne dorim este ca nivelul sportiv și al spectacolului să fie mai ridicat, decât anul trecut. Anul acesta am montat o tribună de 600 de locuri și am mărit capacitatea arenei la peste 1.000 de spectatori. Ne dorim ca timișorenii să vină în număr cât mai mare și să asiste la probabil cel mai spectaculos sport olimpic. Bugetul total necesar pentru organizarea turneului a fost de 50.000 de euro. Suma a fost alocată de către mai mulți sponsori, precum Consiliul Local Timișoara și sponsori privați. Sunt echipe foarte bune și sperăm să avem parte de spectacolul așteptat”, declară Horia Cardoș, președintele Clubului UVT Agroland Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ