A fost prins autorul crimei de aseară, din Timișoara. Criminalul este un copil de 16 ani

651

Autorul crimei din zona Girocului este un copil de 16 ani. Acesta a fost reţinut în localitatea Moşniţa Veche, unde locuia cu părinţii, într-un container.

Poliţiştii criminalişti au reuşit să identifice persoana care a ucis, joi seara, o femeie, pe strada Jean Monnet din cartierul Girocului. Oamenii legii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au dat de un adolescent în vârstă de 16 ani.

Vineri, poliţiştii l-au şi reţinut în localitatea timişeană Moşniţa Veche. Acesta face parte dintr-o familie săracă ce îşi ducea traiul într-un container. Copilul a mai fost văzut pe înregistrările video în timp ce fura dintr-un supermarket şi era un vechi client al poliţiei. Adolescentul a recunoscut crima şi a fost reţinut de poliţie.

Joi seara, băiatul a atacat o femeie de 37 de ani, de la care a furat un telefon şi portofelul în care se afla o sumă mică de bani. Femeia lucra ca vânzătoare la o carmangerie din Calea Girocului şi locuia nu foarte departe de locul de muncă.

Ea a fost lovită violent în zona feţei şi a fost sugrumată. Medicii nu au putut să-i salveze viaţa, decedând în ambulanţă.

Sursa: adevarul.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ