Patru fete şi nouă băieţi vor băga spaima în infractori

1689

Tocmai acum se discută pe toate canalele posibile despre lipsa de personal în structurile Ministerului de Interne. Că sunt prea puțini agenți care să patruleze pe străzi nu este un secret. Dar, cu toate că este doar o mică rezolvare a problemelor, iată că la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara au venit noi ajutoare.

Începând chiar de luni, doisprezece subofiţeri şi un ofiţer, proaspăt absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai Şcolii de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani, au fost repartizaţi să îşi desfăşoare serviciul la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod”.

Patru fete şi nouă băieţi au ales să poarte cu mândrie uniforma de jandarmi, începându-şi serviciul sub deviza „LEX ET ORDO” la Gruparea Mobilă din Timişoara. În perioada următoare, noii apărători ai legii vor desfăşura activităţi de pregătire specifică care vor cuprinde un program pentru cunoaşterea şi îndeplinirea sarcinilor specifice misiunilor unităţii, după care vor intra în serviciu în cadrul structurilor operative.

Una din mai vechile necazuri ale conducerii se rezolva măcar parțial cu acești jandarmi tineri.

„Vă dorim să aveţi realizări pe noul drum al carierei militare pe care aţi ales-o, asigurându-vă de tot sprijinul şi camaraderia noastră. Nu aţi ales un drum uşor, însă cu ajutorul tuturor colegilor, veţi reuşi să vă ridicaţi la cele ma înalte standarde”, i-a încurajat pe tinerii militari colonelul Remus Cîmpan, comandantul unității.

noi jandarmi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.