Înfiorător! Ce a descoperit mecanicul unui tren, într-o stație CFR din vestul țării

1438

Mai mulți polițiști, dar și două echipaje de la ambulanța din Lugoj au intervenit, miercuri seara, după ce trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit pe calea ferată.

Alarma a fost dată de către mecanicul unui tren „Sageata Albastra”, care circula de la Sibiu spre Timișoara și avea oprire în stația CFR Lugoj. Bărbatul a sunat la 112 și a anunțat că pe calea ferată se află trupul unui bărbat, astfel că polițiștii și echipele de salvare au sosit urgent la locul anunțat prin serviciul de urgență.

Polițiștii au izolat zona și au constatat că barbatul este decedat, însă nu a fost lovit de tren. Medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbatul întins pe calea ferată, însă fără rezultat. Cel mai probabil, omului, care mergea pe pod, i s-a făcut rău și, mai apoi, s-a așezat pe calea ferată. Din păcate, în câteva minute, fără să primească niciun ajutor, bărbatul a murit.

Mecanicul a oprit trenul la timp, au anunțat polițiștii. Condițiile în care a survenit exact moartea bărbatului vor fi lămurite în urma necropsiei.

sursă: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.